Olut tekeminen-オリジナルビール作り-

Vierailimme Ibaraki tekemään alkuperäistä olutta.
Oluen valmistuspaikan nimi on Kiuchishuzo.

Teemme olutta, joka maistuu puolukka. Valitsimme kaikki materiaalit.

Olemme vertasi puolukkaa ja oluen aromi, se päätti sopivasta materiaalista.
Siellä on monia erilaisia materiaaleja!!!

Sen jälkeen, laitoin ne suuri säiliö, laittaa vettä niihin, ja sekoittaa niitä.

Kun odotimme, söimme herkullista lounasta.
Tietenkin olut oli myös juominen!!!

Meidän olut, luulen nauttia kaikkien tapahtumassa.
Tein myös söpö etiketti tiiviste. Sen jälkeen kaikki nauttivat oluesta!

オリジナルビールが作れるという事で茨城県にある木内酒造へ!
常陸野ネストビールで有名なビール工房です。
私たちはbiokiaというフィンランドのブランドで、今回はリンゴンベリーパウダーを使用しました。
酒造の方も今までで作ったことがないから、仕上がりが予想できないとおっしゃっており、ドキドキしたけれどすっきりとしたとても美味しいものができました‼︎‼︎‼︎‼︎

その後のイベントでも大人気でした‼︎
また違う味にも挑戦できたら楽しいな〜‼︎‼︎

コメントを残す

以下に詳細を記入するか、アイコンをクリックしてログインしてください。

WordPress.com ロゴ

WordPress.com アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト /  変更 )

Google フォト

Google アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト /  変更 )

Twitter 画像

Twitter アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト /  変更 )

Facebook の写真

Facebook アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト /  変更 )

%s と連携中